Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Sms-ben oktatná ki a szülőket a gyereknevelésről a brit oktatási minisztérium

„Beszéljenek sokat a kisbabához, és kapcsolják ki a tévét, ne szóljon egész nap” – ehhez hasonló útmutatásokkal látná el a szülőket brit oktatási minisztérium egyik munkatársa. Jean Gross mobiltelefonon tájékoztatná a párokat, hogyan neveljék helyesen a gyereküket – számolt be a The Telegraph.

hirdetés

„Az adatok azt mutatják, hogy az elmúlt öt évben 58 százalékkal nőtt azoknak a diákoknak az aránya, akik nehézségekkel küzdenek az olvasás, az írás és a beszédkészség terén” – mondta Jean Gross, aki szerint a szülők felelőssége is, hogyan fejlődik a gyermekük az iskolai évek alatt. SMS-ben értesítik a szülőket a dél-koreai iskolák, hogy gyermekük megérkezett-e az iskolába – erről bővebben itt olvashatsz.

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X