Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így nyerhetsz ötnapos angliai utat és 2012-es olimpiai belépőt

Ötnapos angliai utazást és olimpiai belépőt nyerhetsz a London College of IT Magyarországon működő intézete, a Central European Institution of English and American Studies legújabb pályázatával.

A pályázatra olyan, az utolsó évfolyamot 2011-ben megkezdő középiskolások vagy nappali tagozaton legfeljebb két éve érettségizettek jelentkezését várják, akik angol intézményben szeretnék megkezdeni főiskolai tanulmányaikat, de nem szívesen költöznének ezért külfüldre.

A londoni olimpiai óra. Ha ott akarsz lenni, érdemes pályázni
A londoni olimpiai óra. Ha ott akarsz lenni, érdemes pályázni
Forrás: MTI/EPA
hirdetés
hirdetés

A diákoknak angol és magyar nyelven kell írniuk arról, hogyan képzelik egy főiskolás mindennapjait, előnynek tartják-e, ha valakinek külföldi diplomája van, és hogy szerintük segíti-e a karrierépítést egy angol diploma.

A fődíj egy ötnapos angliai utazás 2012. július 27. és augusztus 12. között, valamint egy belépő a londoni nyári olimpia egyik sporteseményére. A pályázatról bővebb információt a Central European Institution of English and American Studies honlapján találsz.

eduline

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X