Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Képek: így néznek ki 2011 legkülönlegesebb iskolai tablói

A szeghalmi Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola 13. d osztálya nyerte a 2011-es facebookos tablóverseny fődíját: 564 közép- és szakiskolából összesen 1068 tablót neveztek be.

A játék Facebook-oldalán április óta lehetett szavazni a legszebb tablókra, sőt az idén végzős osztályok saját tablójukat is benevezhették. A beérkezett szavazatok alapján a szeghalmi Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola nyerte a fődíjat, de az első ötbe bekerült a debreceni Tóth Árpád Gimnázium, a mosonmagyaróvári Piarista Általános Iskola és Középiskola, a szolnoki Varga Katalin Gimnázium és a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium is.

Az első helyezett
Az első helyezett

hirdetés
hirdetés
eduline
(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X