Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A család összes megtakarított pénzét elosztogatta egy általános iskolás

Összesen negyvenezer sékelt (2,1 millió forintot) osztogatott szét társainak az iskolaudvaron egy kisfiú Izraelben - a pénzt édesapja matraca alatt találta.

A rendőrséget a Tel-Avivhoz közeli Ramle általános iskolájának tanára értesítette, miután több gyereknél szokatlanul sok pénzt fedeztek fel. "A gyerekek ujjongtak, az a tanuló viszont, aki a pénzt hozta, szemmel láthatóan össze volt zavarodva. Talán akkor már derengett neki, hogy valami rosszat csinált" - mesélte az igazgatónő a Jediot Achronot című izraeli lapnak.
   
A rendőröknek szinte az összes pénzt sikerült visszakérniük a gyerekektől. A túlságosan is bőkezű fiú édesapja a hír hallatán örömkönnyekben tört ki. A szatócsboltot vezető férfi elmondta, hogy a pénz hosszú időn át, lassacskán gyűlt össze megtakarításaiból, kisfiának azonban végül megbocsátott.

MTI 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X