Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A család összes megtakarított pénzét elosztogatta egy általános iskolás

Összesen negyvenezer sékelt (2,1 millió forintot) osztogatott szét társainak az iskolaudvaron egy kisfiú Izraelben - a pénzt édesapja matraca alatt találta.

A rendőrséget a Tel-Avivhoz közeli Ramle általános iskolájának tanára értesítette, miután több gyereknél szokatlanul sok pénzt fedeztek fel. "A gyerekek ujjongtak, az a tanuló viszont, aki a pénzt hozta, szemmel láthatóan össze volt zavarodva. Talán akkor már derengett neki, hogy valami rosszat csinált" - mesélte az igazgatónő a Jediot Achronot című izraeli lapnak.
   
A rendőröknek szinte az összes pénzt sikerült visszakérniük a gyerekektől. A túlságosan is bőkezű fiú édesapja a hír hallatán örömkönnyekben tört ki. A szatócsboltot vezető férfi elmondta, hogy a pénz hosszú időn át, lassacskán gyűlt össze megtakarításaiból, kisfiának azonban végül megbocsátott.

MTI 

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X