Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Páratlan ötlettel lepte meg a világot két középiskolás - videó

Amikor elterjedt a hír, hogy megszűnhet az egyik leghíresebb kanadai művészeti iskola, az intézmény két végzőse, a 21 éves Kate Macdonald és a 18 éves Janelle Blanchard különös kampányba kezdett: dalokat énekeltek fel, a videókat pedig feltöltötték a YouTube-ra. A céljuk az volt, hogy minél többen tudomást szerezzenek arról, hogy bezárás fenyegeti a 184 éve működő Peterborough Collegial and Vocational Schoolt – adta hírül a Spinner.com.

hirdetés
hirdetés

Az egyik felvételüket, amelyen a híres amerikai énekesnő, Neko Case egyik dalát éneklik, már több mint százezren látták. A tehetséges diákokra maga Neko Case is felfigyelt, aki a Twitteren gratulált a lányoknak, és megígérte nekik, hogy támogatja az akciójukat. Legutóbbi koncertjére személyesen hívta meg a két diákot, és elmesélte a közönségnek, miért küzdenek.

Az akció nem volt eredménytelen: néhány nappal karácsony előtt bejelentették, hogy felülvizsgálják az iskola bezárásának ügyét.Diákok, akik a videómegosztó portál sztárjai lettek – összefoglalónkat itt olvashatod.

A Peterborough Collegial and Vocational School Ontarióban
A Peterborough Collegial and Vocational School Ontarióban
Forrás: Wikipedia
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X