Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

OktpolCafé: 2011 a tények elleni lázadás éve volt

Az év vége felé illendő, hogy kasszát csináljunk. Ha Magyarország immár egy évtizedes, egyre lejjebb vivő kínlódásáról  szakmánk felé tekintünk, vegyes kép tárul a szemünk elé. Miközben az elmúlt években komoly befektetések kezdtek termőre fordulni, számos területen van még mit tenni az oktatási rendszerek jobb megismerése érdekében - olvasható az OktpolCafén.

Forrás: MTI Fotó: Czimbal Gyula
hirdetés
hirdetés

Az elkövetkezendő évek kulcskérdése az lesz, hogy mit tudnak kezdeni választott hazai és európai döntéshozóink az egyre gyarapodó tudással. 2011 a tények elleni lázadás éve volt. De az évnek vége lett. A teljes bejegyzést az OktpolCafén olvashatjátok el.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X