Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Ijesztgette" az elsősöket a hittantanárnő, panaszt tettek a szülők

Panaszt emeltek egy olasz hittantanárnő ellen a szülők, mert a pedagógus megijesztette az elsős diákokat a jó és a gonosz harcáról szóló történettel és képekkel. Az állásából felfüggesztett Cristina Vai levelet írt a pápának, amelyben elmesélte, miért kapott büntetést – számolt be a Daily Mail.

Cristina Vai: az olasz hittantanárnő rémisztő képeket mutatott a kisdiákoknak, felfüggesztették
Cristina Vai: az olasz hittantanárnő rémisztő képeket mutatott a kisdiákoknak, felfüggesztették
Forrás: Daily Mail
hirdetés
hirdetés

A bolognai Bombicci Primary School 55 éves tanárnője leírta, hogy 30 éve van a pályán, és megdöbbent, mikor a szülők kérésére felfüggesztették. Panaszára XVI. Benedek egyik asszisztense válaszolt, aki a katolikus egyházfő támogatásáról biztosította a pedagógust. „Őszentsége köszöni szívélyes megkeresését, és Isten áldását kéri önre és fiatal tanítványaira” – olvasható a levélben.

„Csodálatos levelet kaptam, és biztos vagyok abban, hogy semmi rossz nem fog történni velem” – kommentálta az üzenetet Cristina Vai, aki továbbra sem érti, miért érintette ennyire érzékenyen a diákokat, amikor egy könyvben képeket mutatott nekik az angyalok és a gonosz összecsapásáról. Újabb iskolai molesztálási botrány miatt magyarázkodhat a Vatikán? Összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X