Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ilyen a YouTube új szolgáltatása - hova tűnnek a felnőtteknek szóló videók?

A YouTube azután dobta piacra diákbarát verzióját, hogy több iskola betiltotta a portál használatát: a diákok gyakran elkalandoztak az oldalon, és a nekik szánt oktatóvideók helyett egészen más felvételeket nézegettek az órákon – számolt be a BBC. Az új verziónál a tanárok beállíthatják, melyik évfolyammal dolgoznak, a YouTube így csak a diákok életkorának megfelelő videókat ajánlja majd az oldalakon.

hirdetés
hirdetés

A portál egy útmutatót is készített a tanároknak, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan használhatják a leghatékonyabban a YouTube oktatófunkcióját. A YouTube-on több amerikai és brit egyetem videóit találhatod meg – összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X