Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ilyen a YouTube új szolgáltatása - hova tűnnek a felnőtteknek szóló videók?

A YouTube azután dobta piacra diákbarát verzióját, hogy több iskola betiltotta a portál használatát: a diákok gyakran elkalandoztak az oldalon, és a nekik szánt oktatóvideók helyett egészen más felvételeket nézegettek az órákon – számolt be a BBC. Az új verziónál a tanárok beállíthatják, melyik évfolyammal dolgoznak, a YouTube így csak a diákok életkorának megfelelő videókat ajánlja majd az oldalakon.

hirdetés

A portál egy útmutatót is készített a tanároknak, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan használhatják a leghatékonyabban a YouTube oktatófunkcióját. A YouTube-on több amerikai és brit egyetem videóit találhatod meg – összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X