... megalapítója. Ennek kapcsán állítottunk össze nektek egy kvízt a nyelvújításról. Lássuk, mit tudtok. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Idegen szavak közül válogattunk nektek. Tíz különböző szót találtok ebben a kvízben, ezek jelentését kell megadnotok. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide .

... Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

... Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Találkozhattatok már azzal az irodalmi kvízzel, amiben az első mondatuk alapján kell felismernetekItt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Lássuk, mennyire ismeritek a híres magyar költők és írók szerelmeit, feleségeit, múzsáit. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Lássuk, mennyire ismeritek ezeket az idegen szavakat és a jelentésüket. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Lássuk, mennyire ismeritek fel a filmek az utolsó mondataik alapján. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Lássuk, mennyire ismeritek a magyar nyelvben használt, de nem magyar eredetű szavakat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide .

... Lássuk, mennyire vagytok képben a történelmi évszámokkal. Ezeket az eseményeket is ismeritek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide .

... Lássuk mennyire vagytok képben a folyók földrajzával. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Még több kvízért  kattints ide .

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X