... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... Felismeritek a különböző korstílusokat, irányzatokat? A következő kvízben művészeti alkotásokból kell rájönnötök, hogy milyen stílusról lehet szó. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Tudjátok, hogyan írjuk helyesen a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Ismeritek ezt a nyolc idegen szót? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Szeretitek a teszteket? És jó a helyesírásotok? Tegyétek próbára a tudásotokat ezekkel a kvízekkel. kifejezésekből készítettünk nektek kvízt. A tesztet itt próbálhatjátok ki: Számok betűkkel ... Nem jelent problémát, ha a számokat betűkkel is le kell írnotok? Tudjátok a szabályokat? Ebből a kvízből kiderül:

... Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... építészetét? Ebben a kvízben tíz különböző templomról kell kitalálnotok, hogy melyik országban találhatók. Hajrá! Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével - 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra. Itt vannak a részletek.

... Jól mennek a szólások és közmondások? Be is tudjátok fejezni őket? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... Lássuk, mennyire vagytok jók művtöriből. A következő hét kép sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... Tudjátok, hogy mi hol van Magyarországon? Ehhez a kvízhez jól jöhet egy kis történelemtudás is. Teszteljétek ismereteiteket, hajrá! Itt találod a teszet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

... Szeretitek az irodalmat, sok verset ismertek? Akkor ezt a tesztet nektek találták ki. Ebben a kvízben tíz verset idézünk, tudjátok, ki a szerzőjük? Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... Ha érdekelnek a magyar tájszavak, netalán még ismertek is közülük jó néhányat, akkor ez a kvíz Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X