Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi pontok 2011

Felvételi pontok 2012


Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
 
intézmény,
kar betűkódja
képz. szint,
munkarend,
fin. forma
szak pont-
határ
 BCE-ÉTK  A-N-Á biomérnöki 347
 BCE-ÉTK  A-N-K biomérnöki 337
 BCE-ÉTK  A-N-Á élelmiszermérnöki 379
 BCE-ÉTK  A-N-K élelmiszermérnöki 359
 BCE-ÉTK  A-N-Á szőlész-borász mérnöki 370
 BCE-ÉTK  A-N-K szőlész-borász mérnöki 278
 BCE-ÉTK  A-L-K élelmiszermérnöki 240
 BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 77
 BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
 BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszermérnöki 80
 BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszermérnöki n.i.
 BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 71
 BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszermérnöki n.i.
n.i.: A szak nem indult

Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X