Felvételi pontok 2011
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2016

Felvételi pontok 2012


Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
 
intézmény,
kar betűkódja
képz. szint,
munkarend,
fin. forma
szak pont-
határ
 BCE-ÉTK  A-N-Á biomérnöki 347
 BCE-ÉTK  A-N-K biomérnöki 337
 BCE-ÉTK  A-N-Á élelmiszermérnöki 379
 BCE-ÉTK  A-N-K élelmiszermérnöki 359
 BCE-ÉTK  A-N-Á szőlész-borász mérnöki 370
 BCE-ÉTK  A-N-K szőlész-borász mérnöki 278
 BCE-ÉTK  A-L-K élelmiszermérnöki 240
 BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 77
 BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
 BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszermérnöki 80
 BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszermérnöki n.i.
 BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 71
 BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszermérnöki n.i.
n.i.: A szak nem indult

Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X