Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi pontok 2011


    Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
     
    intézmény,
    kar betűkódja
    képz. szint,
    munkarend,
    fin. forma
    szak pont-
    határ
     BCE-ÉTK  A-N-Á biomérnöki 349
     BCE-ÉTK  A-N-K biomérnöki n.i.
     BCE-ÉTK  A-N-Á élelmiszermérnöki 359
     BCE-ÉTK  A-N-K élelmiszermérnöki 342
     BCE-ÉTK  A-N-Á szőlész-borász mérnöki 356
     BCE-ÉTK  A-N-K szőlész-borász mérnöki 294
     BCE-ÉTK  A-L-K élelmiszermérnöki 240
     BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
     BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
     BCE-ÉTK  M-N-Á élelmiszermérnöki 59
     BCE-ÉTK  M-N-K élelmiszermérnöki 60
     BCE-ÉTK  M-L-Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
     BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 60
     BCE-ÉTK  M-L-Á élelmiszermérnöki n.i.
     BCE-ÉTK  M-L-K élelmiszermérnöki 60
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X