Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2017


    Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
    SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 280
    SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 280
    SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 308
    SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 308
    SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 282
    SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 282
    SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 300
    SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 300
    SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 82
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 68
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 71
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki ni
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: Oktatási Hivatal

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X