Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2016

Felvételi ponthatárok 2017


Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Intézmény,
kar betűkódja
Képz.
szint
Munka-
rend
Fin.
forma
Szak Pont-
határ
SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 308
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 308
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 282
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 282
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 300
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 300
SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 82
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 68
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 71
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki ni
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal



hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X