Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2017

Felvételi ponthatárok 2016


Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Intézmény,
kar betűkódja
Képz.
szint
Munka-
rend
Fin.
forma
Szak Pont-
határ
SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 285
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 285
SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki 320
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki 320
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki 303
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki 303
SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 87
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 74
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 76
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 82
n.i.: A szak nem indult

Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.



hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X