Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2016


    Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
    SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 285
    SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 285
    SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki 320
    SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki 320
    SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki 303
    SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki 303
    SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 87
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 74
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 76
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 82
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X