Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2015


    Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
    BCE-ÉTK A N Á biomérnöki 355
    BCE-ÉTK A N K biomérnöki 355
    BCE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki 371
    BCE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki 371
    BCE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki 337
    BCE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki 337
    BCE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 74
    BCE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 77
    BCE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
    BCE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 71
    BCE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 76
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X