Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2016
Felvételi ponthatárok 2017
Felvételi ponthatárok 2018

Felvételi ponthatárok 2015


Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Intézmény,
kar betűkódja
Képz.
szint
Munka-
rend
Fin.
forma
Szak Pont-
határ
BCE-ÉTK A N Á biomérnöki 355
BCE-ÉTK A N K biomérnöki 355
BCE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki 371
BCE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki 371
BCE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki 337
BCE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki 337
BCE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) 74
BCE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 77
BCE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ni
BCE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 71
BCE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 76
n.i.: A szak nem indult

Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

hirdetés


hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X