Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2014


    Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
    BCE-ÉTK A N Á biomérnöki 350
    BCE-ÉTK A N K biomérnöki 350
    BCE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki 371
    BCE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki 371
    BCE-ÉTK A N Á szőlész-borász mérnöki 328
    BCE-ÉTK A N K szőlész-borász mérnöki 328
    BCE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki 320
    BCE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki 320
    BCE-ÉTK A L K szőlész-borász mérnöki 262
    BCE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) n.i.
    BCE-ÉTK M N K élelmiszermérnöki (angol nyelven) n.i.
    BCE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
    BCE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
    BCE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 71
    BCE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 74
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X