Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2016
Felvételi ponthatárok 2017
Felvételi ponthatárok 2018

Felvételi ponthatárok 2013


Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
 
Intézmény,
kar betűkódja
Képz.
szint
Munka-
rend
Fin.
forma
Szak Pont-
határ
  BCE-ÉTK   A N Á biomérnöki 329
  BCE-ÉTK   A N K biomérnöki 328
  BCE-ÉTK   A N Á élelmiszermérnöki 361
  BCE-ÉTK   A N K élelmiszermérnöki 360
  BCE-ÉTK   A N Á szőlész-borász mérnöki 245
  BCE-ÉTK   A N K szőlész-borász mérnöki 245
  BCE-ÉTK   A L Á élelmiszermérnöki 256
  BCE-ÉTK   A L K élelmiszermérnöki 247
  BCE-ÉTK   A L K szőlész-borász mérnöki 244
  BCE-ÉTK   M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 65
  BCE-ÉTK   M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 83
  BCE-ÉTK   M L Á élelmiszermérnöki 76
  BCE-ÉTK   M L K élelmiszermérnöki 74

Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X