Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2013


    Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
     
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
      BCE-ÉTK   A N Á biomérnöki 329
      BCE-ÉTK   A N K biomérnöki 328
      BCE-ÉTK   A N Á élelmiszermérnöki 361
      BCE-ÉTK   A N K élelmiszermérnöki 360
      BCE-ÉTK   A N Á szőlész-borász mérnöki 245
      BCE-ÉTK   A N K szőlész-borász mérnöki 245
      BCE-ÉTK   A L Á élelmiszermérnöki 256
      BCE-ÉTK   A L K élelmiszermérnöki 247
      BCE-ÉTK   A L K szőlész-borász mérnöki 244
      BCE-ÉTK   M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 65
      BCE-ÉTK   M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 83
      BCE-ÉTK   M L Á élelmiszermérnöki 76
      BCE-ÉTK   M L K élelmiszermérnöki 74

    Forrás: EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X