Melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Így áll most a szavazás

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!

Forrás: pixabay.com

Most, a szavazás második körében újabb hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Társadalomtudományi Karának épülete, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Vas utcai épület épülete és a Corvinus modern épületegyüttese is.

hirdetés
hirdetés

Jelenleg 49%-al a Semmelweis Egyetem Vas utcai kara vezet, ezt követi 23%-al az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai kara, végül a harmadik helyen jelenleg szintén a Semmelweis Egyetem áll a Nagyváradtéri épületével 13%-al.

Ha eddig nem tettétek volna, akkor vasárnapig szavazhattok, méghozzá itt:

Indul a szavazás második köre: szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület?

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok! A szavazás első körében hét egyetemi épületet választottunk ki, ezt a kört végül toronymagasan a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) épülete nyerte meg, a második a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem lett, a harmadik helyen pedig az ELTE Egyetem téri épülete végzett.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X