Nemsokára eldől, vége lesz-e a hajnalig tartó buliknak a VII. kerületben

Senki sem támadta meg a helyi választási bizottság határozatát, így február 18-án népszavazás dönt majd az erzsébetvárosi szórakozóhelyek nyitvatartásáról - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

Forrás: Fülöp Máté

A lapnak Vattamány Zsolt, a VII. kerület fideszes polgármestere elmondta: egy héten belül minden választópolgárt levélben fog arra buzdítani, hogy nyilvánítson véleményt a népszavazáson. A választók arról szavaznak majd, elrendeljék-e, hogy a bulinegyedben lévő helyek éjfél és reggel 6 között ne tarthassanak nyitva.

hirdetés
hirdetés

A döntés mintegy 400-500 szórakozóhelyet érint - írta a lap, amely kitér arra is, hogy a kérdésben nagy a megosztottság az állandó lakhelyükön ténylegesen élők, az ingatlanukat kiadók, valamint a vendéglátóhelyet üzemeltetők között.

A polgármester kiemelte: az önkormányzat nem kampányol egyik álláspont mellett sem, a képviselő-testület december 12-i ülésén azért rendelte el a népszavazást, mert a kérdésben nem tudtak dönteni.

Egy hosszúra nyúlt bulis este után is ide járunk aludni, tanulni, beszélgetni

Milyen lehetőségek vannak a Corvinuson? Hol érdemes ebédelni, bulizni Budapesten? Pente Juditot, a Budapesti Corvinus Egyetem másodéves kereskedelem és marketing szakos hallgatóját kérdeztük. Milyen volt az első éved? Az első egyetemi évem inkább még csak barátkozás volt egyetemi élettel, rendszerrel, de elsősorban a várossal és a „függetlenség" érzésével.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X