Videó: így néz ki egy tényleg zseniális hostel könyvrajongóknak

A falakon végig könyvespolcok vannak, a mennyezetről könyvek lógnak, az ágyakat a könyvespolcok mögé rejtették. A BuzzFeed egy különleges tokiói hostelt mutatott be.

A különleges hostelben több mint 1700 kötet van, úgyhogy a vendégek kedvükre válogathatnak. Nem véletlen a névválasztás sem: a tokiói hely neve Book and Bed - adta hírül a BuzzFeed.

Túlzás nélkül mindenhol könyvek vannak: a mennyezeten, a falon, az ágyak körül: a vendégek a könyvespolcon keresztül juthatnak el az ágyukhoz. A hostelben egyébként bár is működik, így még egy sörért sem kell kimozdulni.

hirdetés
hirdetés

A hostelbe itt nézhettek be:

Hatalmas kamu a fél világ által csodált kínai könyvtár

Alumíniumból készített álkönyvek vannak a futurisztikus, világszerte csodált kínai könyvtár polcain. Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, lenyűgözte a világot a kínai Tianjin városának új könyvtára. Íves, öt emelet magas polcokat mutattak a képek tele könyvekkel, hozzájuk futó lépcsőkkel, böngésző olvasókkal.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X