Melyik a legszebb magyar egyetemváros? Itt az aktuális állás

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a hétfő reggeli állás szerint továbbra is Szeged vezeti a szavazást.

Forrás: MTI

Csütörtökön szavazást indítottunk: arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek melyik a legszebb magyar egyetemváros. Az elmúlt napokban Szegedre szavaztak a legtöbben (46 százalék), a második helyen Miskolc áll 19 százalékkal, a harmadik Debrecen 10 százalékkal, a negyedik Győr 8 százalékkal.

hirdetés
hirdetés

Budapestre mos nem lehet szavazni, a szavazás első körében azt a húsz magyarországi várost gyűjtöttük össze, ahol van önálló felsőoktatási intézmény vagy egyetemi-főiskolai kar, és amelyek az ország legnépesebb települései közé tartoznak.

Itt lehet szavazni, egészen szeptember 28-ig:

Indul a szavazás! Melyik Magyarország legszebb vidéki egyetemvárosa?

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak. Arra vagyunk kíváncsiak, ti melyik vidéki egyetemvárost tartjátok a legszebbnek: szavazzatok, kommentben pedig részletes véleményeket is várunk. A szavazás első körében azt a húsz magyarországi várost gyűjtöttük össze, ahol van önálló felsőoktatási intézmény vagy egyetemi-főiskolai kar, és amelyek az ország legnépesebb települései közé tartoznak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X