Váratlan lépés zavarhatja meg a tanévkezdést

Heti összefoglaló.

Forrás: pataky

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar 40 oktatója hagyta ott az intézményt, többségük az ELTE frissen létrehozott gazdasági intézeténél folytatja a munkát. Az egyetem egyelőre annyit közölt, hogy igyekeznek olyan megoldást találni a kialakult helyzetre, ami biztosítja a tanév zavartalan kezdetét.

hirdetés
hirdetés

Maruzsa Zoltán, köznevelési helyettes államtitkár kedden bejelentette, beérkeztek az ellátóhoz a tankönyvek, így augusztus végéig minden iskolába el is tudják juttatni azokat. Idén egyébként a tankönyveket 9. osztályig ingyen biztosítják, ugyanakkor a tartós tankönyveknek leáldozhat.

Akár közel félmilliós tandíjjal is szembesülhetnek azok, akik hétfő éjfélig beadják jelentkezésüket, és a pótfelvételi folyamán fel is veszik őket valahova. Jellemzően a budapesti intézményekben fog vastagabban az a bizonyos ceruza, ha önköltségről van szó.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X