Ezért még augusztus végén is érdemes elmenni Zamárdiba

Még mindig nincs vége a fesztiválszezonnal: tart a Sziget, és nemsokára újra érdemes a Balaton felé venni az irányt.

Forrás: Fülöp Máté

Augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Strand Fesztivált Zamárdi szabadstrandján, a tavalyi évhez hasonlóan a B.My.Lake-kel egy időpontban és egy helyen. A fellépők között van John Newman, a Bastille, Icona Pop, Parov Stelar, Alan Walker és az Alle Farben.

hirdetés
hirdetés

A több tízezer látogatót nemcsak nagykoncertekkel várják, hanem más programokkal is. Lesz például esti tábortűz, ahol négy-négy önként vállalkozó zenélhet majd a közönségnek, de egész napos vetélkedőket is tartanak.

Esténként a nagykoncertek mellett magyar dalszerzők kisebb, akusztikus koncertekkel szórakoztatják a közönséget. Idei újdonság lesz a szabadtéri kertmozi, ahol a négy nap alatt négy magyar filmet nézhettek meg.

Ez a fesztiválszezon legkínosabb kérdése: utánajártunk, ki mennyit költ az EFOTT-on

Megkérdeztünk pár fesztiválozót, hogy ki mennyi költőpénzzel készült a nyári buliszezonra. Sokan el is mondták a kamerának, hogy honnan sikerült az adott összeget előteremteni, vagy hogyan kuporgatták hónapokig a karácsonyi és születésnapi pénzeket, hogy most az EFOTT-on élvezhessék a nyarat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X