Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Lázár elszólta magát: ezért lehetetleníti el a kormány a CEU-t?

7

Eddig nem mondta ki senki a kormányból, hogy Soros György miatt zárnák be az egyetemet.

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

A kormány hozott egy sor új szabályt, majd azzal vádolta a CEU-t, hogy nem tartja be azokat. Eddig ezzel magyarázták legalábbis azt, miért lehetetlenül el az egyetem, ha minden így marad.

hirdetés
hirdetés

Most Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter mégis arról beszélt, hogy lényegében Soros György miatt változott a helyzet. Az Index szerint a miniszter a következőt mondta:

Itt mi békében megvoltunk egymás mellett CEU – Fidesz-kormány az elmúlt években, a változás ebben akkor állt be, amikor Soros György egy programot hirdetett arra nézve, hogy Európa határait meg kell nyitni, és évente egymillió bevándorlót kell Európába behívni.

hirdetés

Hozzászólások (7) , melyek közül a legfrissebbek:

Piros csillagos? Hihihi.Nem semmik vagytok az szent....Mint az ötvenes években......" sötétben bujkáló ellenforradalmár.."...

Végletekig nem lehet hálásnak lenni egy nyuggernek...ebben igazuk van a fiuknak! A befektetéseivel és a hülye drága régiós tippkutatóbázis-egyetemével már rég meghálálták neki a gesztusokat! Elszaladt vele a spekulációs ló...szerintem!

Nem véltelen az ellentámadás időzitése...ugyanis Soros támadta be először az OTP-t és 500 millára büntették! Ki fizette már vajjon? Ha nem jöhet a végrehajtó...!! Ugyanennyit költött máig a migrációs ellentámadásra...(Ha igy nem megy akkor majd ugy?)

Ha én lennék a CEU helyében akkor teljesíteném a törvényi előírásokat aztán várnék csendben hogy mit tesz a hatalom az első meglepetéséből felocsúdva. Ha semmit akkor minden OK.Ha viszont újabb svéd csavarokkal kísérletezne na akkor lépnék de de nagyot. Addig viszont nem is handabandáznék hanem teljesíteném a feltételeket és kész.

A fő ellensége Magyarországnak a geci orbán!

De a végtelenségig Sorost sem lehet savazni, mert visszaüt, főként, hogy azok csinálják, akik (jó, részben) Soros pénzén lettek azok, akik ma vannak a hatalomban... Ki lesz a következő főellenség?

No, meg valahova tovább kellett lépni a... honnan is? Ja... a piros csillagos sörös okádásból. Mert ellenségnek lennie kell. Különben nem csak úgy ad-hoc történt a CEU és Soros egész pályás letámadás. Merő véletlenségből éppen a kirobbantáskor jelent meg egy könyv is az öreg spekiről.

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X