Mindenkit meglepett, hogy már most tömegek akarják megnézni ezt a filmet

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ehhez ajánlunk néhány filmet - nézzük, mire váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban.

A kasszasikerlista élére száguldott a Verdák harmadik része, a Disney és a Pixar stúdió filmje 53,5 millió dollárt keresett a bemutatója hétvégéjén az észak-amerikai mozikban.

Az autós rajzfilm első részére annak idején 60,1 millió dollárért váltottak jegyet a bemutatója hétvégéjén, a második epizód pedig 66,1 millió dolláros bevétellel debütált az amerikai és a kanadai mozikban. Az első két rész 435 millió dolláros jegybevételt hozott az amerikai filmszínházakban, világszerte pedig egymilliárd dollárt.

hirdetés
hirdetés

A Verdák harmadik része a Wonder Womant taszította le az első helyről, a szuperhősfilm azonban így is 40,7 millió dolláros bevételt termelt a Warner Bros és a DC Comics számára.

A vártnál erősebben nyitott a Tupac életéről szóló All Eyez on Me című film. A néhai amerikai rapperről szóló alkotásra, amelyet Benny Bloom rendezett Demetrius Shipp Jr. főszereplésével, 27,1 millió dollárért váltottak  jegyet az érdeklődők.

Egyszerű, de szuper ötlettel rukkolt elő egy budapesti mozi, ezt sokan szeretni fogják

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak szeretnétek szinten tartani a nyelvtudásotokat? Akkor jó hírünk van: az egyik budapesti mozi úgy döntött, egyik termében ezentúl csak feliratos és eredeti nyelvű filmeket fog vetíteni. Nézői kéréseknek eleget téve csütörtöktől kizárólag feliratos és eredeti nyelvű filmeket lehet látni a Cinema City Allee hatos termében - közölte a mozihálózat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X