Szavazz a legszebb egyetemi campusra! Eddig a Debreceni Egyetem vezet

Úgy tűnik, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem campusát tartjátok a legszebbnek, szerda óta legalábbis erre a két intézményre szavaztak a legtöbben - arra kértünk ugyanis titeket, mondjátok meg, a legnagyobb felsőoktatási intézmények közül melynek van a legszebb campusa.

Eddig a Debreceni Egyetem campusa kapta a legtöbb szavazatot
Eddig a Debreceni Egyetem campusa kapta a legtöbb szavazatot
Forrás: Wikipedia

A csütörtök 11 órai állás szerint a szavazók 31 százaléka szerint a Debreceni Egyetem, 21 százaléka szerint a Szegedi Tudományegyetem, 17 százaléka szerint a Szent István Egyetem campusa a legszebb.

hirdetés
hirdetés

A Budapesi Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületeit a szavazók 9-9 százaléka tartja a legszebbnek, a szavazók 5 százaléka a Pécsi Tudományegyetemet, 4 százaléka a Budapesti Gazdasági Egyetemet, 3 százaléka a Budapesti Corvinus Egyetemet, 1-1 százaléka pedig a Széchenyi István Egyetemet és az Óbudai Egyetemet jelölte meg.

A szavazás vasárnap éjfélig tart, úgyhogy ha azt szeretnétek, hogy a ti intézményetek nyerjen, kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak ők is! Hétfőn jövünk az újabb szavazással, amelyben további tíz egyetem campusára szavazhattok!

A szavazást itt találjátok:

Melyik a legszebb magyar egyetemi campus? Szavazzatok!

Kíváncsiak vagyunk, szerintetek melyik a legszebb magyar egyetemi campus. Szavazzatok a legnagyobb egyetemek szépségversenyében. Itt találjátok a szavazást - vasárnap, vagyis június 18-án éjfélig szavazhattok! Lássuk, ki fog nyerni! Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X