Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Lépéskényszerben a kormány? Egy hónapon belül átírhatják a lex CEU-t

3

Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek - jelentette ki szombaton Brüsszelben Siegfried Muresan, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) szóvivője.

Forrás: MTI / EPA / Olivier Hoslet
Ez azt jelenti, hogy a magyar kormánynak egy hónapon belül elő kell állnia egy tervezettel, hogy miként kívánja összhangba hozni a vitatott törvényt a brüsszeli testület elvárásaival - közölte Muresan a konzervatív erőket összefogó pártcsaládhoz tartozó állam-, illetve kormányfők találkozója után.

Itt az újabb egyetemi világrangsor, dobogós helyet szerzett a CEU

Újabb rangsorra került fel a CEU: a Times Higher Education összeállította azoknak a felsőoktatási intézményeknek a listáját, amelyekben magas a külföldi hallgatók aránya. A felsőoktatási törvény módosításával ellehetetlenített amerikai-magyar egyetem a második helyet szerezte meg.hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Szerintem az az EPP gondja a Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság Elnökével, hogy nem találják a megfelelő diplomatikus (PC) formát annak megüzenésére, hogy "elmész te a [email protected]"

Egy józan elemzés a helyzetről: CEU, Soros, kormány, baloldal. Az is világosan ki van fejtve, hogy mik akadályozzák a kormányváltást, mit kellene tennie a baloldalnak, hogy legyen rá esély:

http://egyvilag.hu

A címlapon olvassátok az Üzenetet.

Orbán hazudik. Azok is hazudnak, akik úgy tesznek, mintha hinnének neki.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X