Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Olcsó és kényelmes a Mammut ma nyíló luxusmozija

Ma este nyitja meg kapuit a Mammut pláza új luxusmozija. Olcsó és kényelmes - minden, ami egy jó filmez kell.

Forrás: Reviczky Zsolt

Hosszú hónapok felújítása és előkészítése utána ma nyitja meg kapuit a Cinemapink, mely az eddigi mozitapasztalatainkhoz képest az abszolút luxusnak számít.

hirdetés
hirdetés

Az új létesítmény egyelőre főleg a szinkronizált közönségfilmek otthona lesz, és csak egy-két eredetei nyelvű filmet lehet majd elcsípni. Azonban a mozi vezetősége azt ígéri, ahogy megnyílik az 1-es számú vetítőterem, nagyobb hangsúlyt kapnak a feliratos filmek.

Kárpótol a választék hiányáért a minőség

Kényelem és közönségbarát elrendezés a felsőfokon. Egy kör alakú közösségi tér vár  kényelmes puffokkal, ahol még a film kezdete előtt tudsz beszélgetni a barátaiddal. Ha pedig egyedül érkeznél, könyvekkel feltöltött polcokról válogathatsz olvasnivalót.

A mozitermekben óriás bőrfotelek (pároknak duplafotelek) várnak titeket, amelyek előtt a szokásosnál nagyobb lábtér van, így kényelmesen tudnak ülni, akik máshol épp csak bezsúfolódnak a sorok közé.

A minőségtől függetlenül a jegyárak mégsem emelkedtek el a csillagos égig. A 2D-s filmekre diákként 1200 forintért, 3D-s filmekre pedig egységesen 1300 forinért tudsz beülni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X