Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A héten ismét lehet tüntetni a CEU mellett

Egyre több tüntetés nő ki a CEU melletti kiállásból, és bár többségük ma már csak érintőlegesen szól az egyetemről, még a héten is lesznek olyan rendezvények, ahol a szervezők a lex CEU ellen is fel kívánnak lépni.

Forrás: Fazekas István

Tegnap a világ több városában tartottak tüntetéseket az akadémiai szabadság és a CEU mellett. Ma pedig ismét Budapesten lehet tiltakozásra számítani az egyetemért.

hirdetés
hirdetés

Az Occupy Oktogon elnevezésű program nem annyira az egyetemről, mint a mellette tartott, eddigi 7 tüntetésről szól majd. Ma 18 órától ismét elfoglalják a forgalmas közteret a tüntetők, akik fórumot tartanak a hogyan továbbról.

Vasárnap délutánra is hirdetnek tiltakozást Rendszerváltó Batyubál címen, ami az Erzsébet híd várható lezárásával jár majd. Itt is érintik a CEU-ügyet a szervezők ígérete szerint.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X