Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Napi 25 ezer forintos ösztöndíjra pályázhattok: külföldi tanulmányútra mehettek belőle

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt támogatást.

Bármely olyan külföldi intézménybe (akkreditált felsőoktatási intézmény, kutatóintézet, múzeum, levéltár stb.) vagy nemzetközi tudományos konferenciára, szakmai versenyre lehet kiutazni a Campus Mundi ösztöndíjjal, amit egy szaktanár vagy témavezető jóvá hagyott.

hirdetés
hirdetés

A pályázat nyitott mindenki számára, aki a felsőoktatásban tanul, és olyan intézménybe jár, amely az Erasmus+ programban is részt vesz.

A rövid tanulmányútra a célország besorolása szerinti összeget lehet elnyerni. Az alacsony megélhetésű országok esetén 2-5 napig napi 18 600 forintot, 6-10 napig 11 160 forintot, a 11. naptól pedig 7440 forintot lehet kapni.

A magas megélhetésű országok esetében a napi ösztöndíj mértéke 2-5 napig a 24 800 forintot is elérheti.

Lehetőség van az ösztöndíj keretében az utazási költségek támogatására is.

További információt itt találtok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X