Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Napi 25 ezer forintos ösztöndíjra pályázhattok: külföldi tanulmányútra mehettek belőle

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt támogatást.

Bármely olyan külföldi intézménybe (akkreditált felsőoktatási intézmény, kutatóintézet, múzeum, levéltár stb.) vagy nemzetközi tudományos konferenciára, szakmai versenyre lehet kiutazni a Campus Mundi ösztöndíjjal, amit egy szaktanár vagy témavezető jóvá hagyott.

hirdetés
hirdetés

A pályázat nyitott mindenki számára, aki a felsőoktatásban tanul, és olyan intézménybe jár, amely az Erasmus+ programban is részt vesz.

A rövid tanulmányútra a célország besorolása szerinti összeget lehet elnyerni. Az alacsony megélhetésű országok esetén 2-5 napig napi 18 600 forintot, 6-10 napig 11 160 forintot, a 11. naptól pedig 7440 forintot lehet kapni.

A magas megélhetésű országok esetében a napi ösztöndíj mértéke 2-5 napig a 24 800 forintot is elérheti.

Lehetőség van az ösztöndíj keretében az utazási költségek támogatására is.

További információt itt találtok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X