Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így kaphattok havi 120-240 ezer forint ösztöndíjat: még lehet pályázni

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkársága meghirdette a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2016/17-es tanév második félévére vonatkozó pályázatát.

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Az ösztöndíj célja havi anyagi támogatásként segíteni a sportolókat, hogy már aktív versenyzői éveik alatt felsőfokú végzettséget szerezhessenek.

hirdetés
hirdetés

A programra bárki jelentkezhet, aki 35 évnél fiatalabb, kiemelkedő nemzetközi sporteredményeket ért el vagy teljesítménye alapján erre esélyes, illetve felsőoktatási intézmény hallgatója vagy már felvételt nyert. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy diplomát vagy szakképzettséget szereznek.

Az ösztöndíj összege a mindenkori felsőoktatási ösztöndíj összegén alapul. A 2016-17-es tanévben második félévében havi 120 000 és 240 000 forint között fog mozogni. A tanév első felére 207 jelentkezőből 135-en nyerték el.

Részetel és pályázás itt.

Felvételi pontszám kalkulátor 2017
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X