Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ennek az egyetemi oktatónak az előadásain garantáltan hatalmas tömeg lesz

Bemutatót tartott a Nők, béke és biztonság című egyetemi kurzusából kedden Angelina Jolie a London School of Economicson (LSE).

Forrás: MTI / EPA / Mak Remissa

A neves londoni egyetem  Center for Women, Peace and Security nevű központja ősszel indítja a világon egyedülálló mesterképzését, amelynek vendégtanára lesz a 41 éves amerikai színésznő.

hirdetés
hirdetés

Jolie előadása előtt a The London Evening Standard című brit napilapnak elmondta, hogy "kicsit ideges", de reméli, hogy jól a fog menni a dolog, mivel ez a képzés nagyon fontos számára.

A nőkre és jogaira összpontosító központot 2015-ben nyitotta meg Angelina Jolie és William Hague. A volt brit külügyminiszter, aki szintén az intézmény vendégprofesszora lesz, már évek óta együttműködik Jolie-val a nemi erőszak felszámolásáért a világ válságövezeteiben.

Jolie a mesterképzés keretében tartott előadásaiért nem kap  fizetést - írta a bit lap.

Ősztől egyetemen oktat Angelina Jolie

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X