Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ez Budapest három legjobb vega étterme - szerintünk

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel. Ha nem eszel húst, akkor egy kicsit nehezebb dolgod van, de így is számos lehetőség közül választhatsz. Megkerestük és összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy neked ne kelljen.

1. Napfényes étterem

hirdetés
hirdetés

A Rózsa utcában lévő Napfényes étterem már régóta a budapesti vega éttermek koronázatlan királya. Profi és fantáziadús a szakácsok munkája, az ételek húsevőknek is élményszámba mennek. Ráadásul az édesszájúakra is gondoltak: a Ferenciek terén lévő Napfényes cukrászdában rengeteg egészséges, vegán édesség közül válogathatunk.

2. Mannatural Ételmanufaktúra

A második kerületi Heuréka utcában található Mannatural Magyarország első vegán, nyersételes étterme. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyszerű salátákra kell számítania a vendégeknek. Érdekes, finom és laktató ételek közül válogathatunk, melyek lényegesen kisebb valószínűséggel okoznak kajakómát ebéd után.

3. Govinda étteremlánc

A Papnevelde utcában (és emellett az országban több helyen) található Govinda volt Budapest egyik első vega étterme és a mai napig az élbolyban van. A tálalás egy kicsit puritán és retro, cserébe viszont kiefjezetten baráti áron juthatunk hozzá finom keleties ételeikhez.

A legjobb ázsiai éttermek éhes egyetemistáknak

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés