A világ egyik legjobb egyetemén tanulhattok jövő nyáron támogatással: újabb lehetőség

A Yale kéthetes nyári kurzusaira jelentkezhetnek kiemelkedő eredményű középiskolások, a diákok anyagi támogatásra is pályázhatnak.

Forrás: Wikipedia

Középiskolások jelentkezését várják a Yale Egyetem kéthetes intenzív nyári kurzusaira - Yale Young Global Scholars Program -,a melyet a világ minden tájáról érkező, kimagasló képességű középiskolások számára szerveznek a Yale kampuszán New Havenben és a pekingi Yale Centerben.

hirdetés
hirdetés

A jelentkezési határidő: 2018. február 6-a. Azok a diákok, akik saját zsebből nem tudnák kifizetni a program költségeit, anyagi támogatásra pályázhatnak.

Így tanulhattok külföldön teljesen ingyen: három szuper ösztöndíj, amelyre érdemes pályázni

Az elmúlt napokban több ösztöndíj-lehetőséget ajánlottunk nektek - ma azokat szedtük csokorba, amelyekre középiskolások pályázhatnak. Négyhetes ösztöndíj középiskolásoknak "Amerikai ösztöndíj teljes finanszírozással! Ha 16-18 éves diák vagy, folyékonyan beszélsz angolul és érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, akkor a Benjamin Franklin Nyári Intézet Transzatlanti Ösztöndíj Programja pont neked való!

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X