Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Elbocsátott ELTE-dékán: "Különösen vigyáznom kell még az apró gesztusokra is"

Felbolydultak az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának hétköznapjai, miután elbocsátották a dékánt, akiről az egyetem etikai bizottsága kimondta: molesztált egy adminisztrátort. A hallgatók az óraközi szünetekben tárgyalják ki a helyzetet - számolt be az RTL Híradója.

"Arra ébresztett rá, hogy vezetőként különösen vigyáznom kell még az apró gesztusokra is. Mert minden elsülhet fordítva" - mondta az ELTE TÓK volt dékánja az RTL Híradónak. Mikonya György azt mondta, azért nem szeretne bővebben beszélni, mert - ahogy fogalmazott - így is elég zaklatott a helyzet a karon, és védeni szeretné az ELTE-t.

Mikonya György korábban a Magyar Nemzetnek nyilatkozott, akkor azt mondta, egy személlyel szemben követett el sérelmet, és tőle már nagyon régen bocsánatot kért.

hirdetés
hirdetés

„Az én lelkiismeretem viszonylag tiszta. Vétkes vagyok, ezt elismertem, elnézést is kértem, mással pedig nincs vétkem" - mondta, hozzátéve, a vizsgálat során rendesen leírta, hogy mi történt, de „ami mögötte beindult, ez a lincshangulat, ezt szenvedem. Látom, hogy mindenféle dolgok előkerülnek, de ezekhez nincs semmi közöm” – hangsúlyozta.

Megszólalt az ELTE TÓK elbocsátott dékánja: vétkes vagyok, ezt elismertem

Egy személlyel szemben követtem el sérelmet, és tőle már nagyon régen bocsánatot kértem - mondta a Magyar Nemzetnek Mikonya György, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Tanító- és Óvóképző Karának napokban elbocsátott dékánja. A lapnak azt mondta, a vizsgálat során rendesen leírta, hogy mi történt, de „ami mögötte beindult, ez a lincshangulat, ezt szenvedem.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X