Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Vizsgaidőszakra: ezt a sorozatot érdemes nézni két tétel között

Két tétel bemagolása között szívesen lazítanátok egy könnyű sorozattal? Ma olyat mutatunk, amely nem új, viszont annál rangosabb elismerést kapott nemrég. És még egy jó hír: nem kell attól tartani, hogy túlságosan rákaptok, mert csak tizenkét része van.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Forrás: Fortepan / Kotnyek Antal

A Waczak szálló (Fawlty Towers) című brit televíziós sorozatot választották meg minden idők legjobb szituációs komédiájának a brit komikusok, vígjátékírók és színészek.

hirdetés
hirdetés

Az 1970-es években futott széria annak ellenére utasította maga mögé vetélytársait, hogy mindössze két évad - 12 epizód - készült belőle - írta a BBC News.

A főleg vígjátékokat sugárzó Gold angol televíziós csatorna felmérésében több mint száz hivatásos komikust faggattak ki kedvenc sitcomjaikról, azon belül is kedvenc jeleneteikről, és hogy az egyes szériákból melyek voltak a kedvenc vicceik, mondataik.

A felmérést egy olyan új sorozat felvezetéseként készítették, amely régi és új sitcomokat fog elemezni. A brit komikusok kedvencei közé tartozik továbbá a Fekete vipera, A hivatal és a Father Ted is.

Ezeket a filmeket érdemes megnézni januárban - itt a friss sikerlista
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X