Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ezeken az egyetemeken tartanak még nyílt napot

Bár nemsokára lejár a jelentkezési határidő a szeptemberi képzésekre, több egyetem és főiskola még tart egy utolsó nyílt napot a bizonytalan leendő hallgatóknak. Mutatjuk, hol tudjátok megnézni, merre lesz hasonló rendezvény.

Forrás: MTI Fotó: Marjai János

Még február 15-ig tudtok jelentkezni a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire, de sok intézmény még az utolsó pillanatban is próbálja meggyőzni a leendő hallgatókat.

hirdetés
hirdetés

Több intézmény még ezen a héten is tart nyílt napokat.

Ha szeretnéd megnézni, hogy az általad preferált egyetem vagy főiskola tart-e még tájékoztatót az utolsó pillanatban, a felvi.hu alkalmazásával megteheted.

Tapasztalataink szerint egyébként a legnagyobb egyetemek már nem tartanak nyílt napot, de például a Budapesti Gazdasági Egyetem még február 11-én is szervez hasonló programot. A Budapesti Metropolitan Egyetemnek a héten még lesznek nyílt napjai, ahogy például a Zsigmond Király Főiskolának is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X