Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb videóval égetik az amerikai egyetemistákat

Nem megy ez a közélet dolog az amerikai egyetemistáknak, de a töri sem az erősségük. Akkor sem, ha politikatudományt hallgatnak.

Forrás: Facebook

A PoliTech csapata bejárja az egész Egyesült Államokat, hogy nem reprezentatív felmérésükkel megtudják, mennyire ismerik az ország múltját és jelenét az egyetemisták.

hirdetés
hirdetés

Legutóbb a George Mason University-re látogattak, ahol Joe Biden jelenlegi alelnök és Ronald Reagan arcképét kellet volna felismerniük.

Ne legyünk igazságtalanok, mert volt, akinek sikerült is, de a többség elvérzett. A legviccesebb, hogy a politikatudományt hallgató lány sem volt jobb a többieknél.

A végén pedig jött a bónusz, amit már az előző videójukban is elsütöttek a texasi PoliTech-esek: megmutatták Kim Kardashian képét, akit 100 százalékban ismertek fel.

Our team travels to our nation's capitol to see how much students at George Mason University know about their country! Their answers might shock you...(VIDEO 2:59)

Posted by PoliTech on Wednesday, 10 February 2016

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X