Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Itt fogtok bulizni a következő napokban: budapesti koncertajánló

Nem fogtok unatkozni a következő napokban, egymást érik a koncertek Budapesten. Egy kis ízelítő.

December 29-én: Gloria Gaynor, Punnany Massif, Belga

December 29-én Gloria Gaynor a Sportarénában, a Punnany Massif a Müpában ad koncertet, a Bëlga évzáró bulit tart az Akváriumban, ugyanitt a másik teremben a BioRoBoT játszik, Wolf Kati a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lép fel a BKK-ban, Ferenczi György és a Rackajam a Fonóban lesz.

hirdetés
hirdetés

A 30Y a Dürerben, a Zagar az A38-on, Kökény Attila a Syma csarnokban, a Paddy and the Rats a Barba Negrában, a Tereskova a Gödörben, a Nigun a BJC-ben, az Ethnofil az Instantban, az EC70 Band Eric Calpton számait játssza a Muzikumban és Valami zümmögjön címmel Rájátszás-est lesz a Trafóban.

December 30-án: Szabó Balázs Bandája, Middlemist Red

December 30-án Demjén Ferenc Charlie, Frenreisz Károly, Kovács Kati, Szörényi Levente és Zséda közreműködésével 70. születésnapját ünnepli a Sportarénában, a Csík Zenekar pedig Bródy Jánossal és Laár Andrással lép fel a Symában.

Forrás: Túry Gergely

Szabó Balázs Bandája az A38-on, a Middlemist Red a Kuplungban, a Pokolgép a Barba Negrában játszik, előszilvesztert tart a Cloud 9+ a Gödörben, a Hot Jazz Band a MOMkultban, a Dresch Quartet és Tóth Viktor a Fonóban, a Bohemian Betyars az Instantban, az Elsa Valle Afrocando a BJC-ben; Kékesi Bajnok László barátaival a Showbarlangban koncerttel ünnepli 65. születésnapját, az Any News pedig a Muzikumban lép fel.

December 31-én: Budapest Bár, Ivan & The Parazol

Szilveszterkor az Edda Művek a Barba Negrában lép fel, a Budapest Bár a MOMkultban tart dupla koncertet, az A38 hajón Random Tripet rendeznek Delov Jávorral, Dj Q-Cee-vel és barátaikkal. Duplázik az Amadinda és Presser Gábor a Zeneakadémián (a vendég a Hot Jazz Band lesz), az Ivan & The Parazol a Kuplungban lép fel, a Fonó Folk Szilveszteren a Buda Folk Band, Tintér Gabriella, a Magyarpalatkai Banda és a Csángálló játszik, az Instantban Zuboly-szilveszter lesz.

Az Akváriumban három helyszínen lesznek dj-k (például Felcser Máté, Henri Gonzo, Linczényi Márkó, Zságer Balázs, Iamyank és S.Olbricht), a Dürer Klub Normafa-rendezvényén szintén dj-k (Mr What, Spirit Architect, Wingz, Dj Snow) pakolják a lemezeket, akárcsak a Fogasban (Infragandhi, Jumo Daddy, Metha), és a Teslában (Nigel Stately, Used Disco, Tigran), a Symbolban például Rakonczai Imre és Lotfi Begi zenél, a Gödörben Depeche Mode-szilveszter lesz, a Muzikumban pedig Beatles-szilveszter a The Bitsszel.

Január 1-jén: Quimby, Budapest Klezmer Band

Január 1-jén a Quimby a MOMkultban lép fel, a Budapest Klezmer Band Falusi Mariann-nal kiegészülve a BKK-ban dupla koncerttel köszönti 2017-et, a Korai Öröm a Gödörben lesz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X