Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így tudhattok meg mindent a felsőoktatásról

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Kiállítást Budapesten: a január 21-23. közötti rendezvényen a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

Idén már 16. alkalommal rendezik meg az Educatio Kiállítást, amelyen több száz oktatási intézmény mutatja be kínálatát. A szervezők azt ígérik, szó lesz a duális képzésekről, az ösztöndíj-lehetőségekről, az Apollo-életpályamodellről is, de mindent megtudhattok a felvételi követelményekről vagy a hallgatói életről is.

hirdetés
hirdetés

A több mint 120 standból 43-at felsőoktatási intézmények foglalnak el, így a legtöbb hazai intézmény képviseli magát, ugyanakkor 16 országból érkezik még közel 40 kiállító.

A kiállítást január 21-23. között rendezik meg a Symában, a belépés ingyenes.

A 2016-os felvételiről szóló legfontosabb információkat és a legfrissebb híreket itt találjátok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X