Így tudhattok meg mindent a felsőoktatásról

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Kiállítást Budapesten: a január 21-23. közötti rendezvényen a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

Idén már 16. alkalommal rendezik meg az Educatio Kiállítást, amelyen több száz oktatási intézmény mutatja be kínálatát. A szervezők azt ígérik, szó lesz a duális képzésekről, az ösztöndíj-lehetőségekről, az Apollo-életpályamodellről is, de mindent megtudhattok a felvételi követelményekről vagy a hallgatói életről is.

hirdetés
hirdetés

A több mint 120 standból 43-at felsőoktatási intézmények foglalnak el, így a legtöbb hazai intézmény képviseli magát, ugyanakkor 16 országból érkezik még közel 40 kiállító.

A kiállítást január 21-23. között rendezik meg a Symában, a belépés ingyenes.

A 2016-os felvételiről szóló legfontosabb információkat és a legfrissebb híreket itt találjátok.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X