Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Nem az iskolára költötte a diákhitelt, nagyon meggazdagodott

Még az első évben otthagyta az egyetemet a brit srác, aki ezután három év alatt kegyetlenül gazdag lett. Barátait azonban elveszítette, így méregdrága karóráinak ad emberi neveket.

 

Forrás: pixabay.com
hirdetés
hirdetés

A most 21 éves Elijah Oyefeso a University of Buckinghamen kezdett tanulni gazdasági szakon, amihez felvette a diákhitelt is. Egy ponton azonban azt gondolta, ha már ennyi készpénz van nála, megpróbál abból felépíteni valamit.

Még az első évben otthagyta az egyetemet, és a hitelből a tőzsdén kezdett kereskedni. Három év alatt annyi pénzt szedett össze, hogy a brit Channel4 tévécsatorna Rich kids go shopping, azaz a gazdag gyerekek vásárolnak című műsora is forgat róla, de a DailyMail is cikkez a sikereiről.

Kapcsolódó cikkeink

Valaki diploma nélkül is milliárdos lett

Itt tanultak a világ leggazdagabb emberei

Saját bevallása szerint egy rosszabb hónapban 20-30 ezer fontot keres, ami 8,3-13 millió forintnak felel meg, de ha jobban megy a kereskedés, akkor akár ennek a dupláját is összeszedi. Ehhez pedig naponta általában csak egy órát tölt a laptopja előtt.

Bár pénze van, Instagramja szerint a drága órákat és a luxusautókat is nagyon szereti, korábbi barátait elveszítette, már nem is azon a környéken él, ahol felnőtt. Szerinte túl féltékenyek voltak rá az egykori barátok, hogy neki sikerült kitörnie.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X