Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Nem az iskolára költötte a diákhitelt, nagyon meggazdagodott

Még az első évben otthagyta az egyetemet a brit srác, aki ezután három év alatt kegyetlenül gazdag lett. Barátait azonban elveszítette, így méregdrága karóráinak ad emberi neveket.

 

Forrás: pixabay.com
hirdetés
hirdetés

A most 21 éves Elijah Oyefeso a University of Buckinghamen kezdett tanulni gazdasági szakon, amihez felvette a diákhitelt is. Egy ponton azonban azt gondolta, ha már ennyi készpénz van nála, megpróbál abból felépíteni valamit.

Még az első évben otthagyta az egyetemet, és a hitelből a tőzsdén kezdett kereskedni. Három év alatt annyi pénzt szedett össze, hogy a brit Channel4 tévécsatorna Rich kids go shopping, azaz a gazdag gyerekek vásárolnak című műsora is forgat róla, de a DailyMail is cikkez a sikereiről.

Kapcsolódó cikkeink

Valaki diploma nélkül is milliárdos lett

Itt tanultak a világ leggazdagabb emberei

Saját bevallása szerint egy rosszabb hónapban 20-30 ezer fontot keres, ami 8,3-13 millió forintnak felel meg, de ha jobban megy a kereskedés, akkor akár ennek a dupláját is összeszedi. Ehhez pedig naponta általában csak egy órát tölt a laptopja előtt.

Bár pénze van, Instagramja szerint a drága órákat és a luxusautókat is nagyon szereti, korábbi barátait elveszítette, már nem is azon a környéken él, ahol felnőtt. Szerinte túl féltékenyek voltak rá az egykori barátok, hogy neki sikerült kitörnie.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X