Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Több száz méteres sor az Educatio kiállításon

Nehéz ma délután bejutni a kiállításra.

Több száz méter a sor hossza, rengetegen várnak arra, hogy bejussanak az Educatio kiállításra a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központnál.

hirdetés
hirdetés

A helyszínen lévők szerint a kiállítás megtelt, ezért csak annyi ember mehet be, amennyi épp kijön a központból.

A rendezvény Facebook-oldalán a következő felhívás olvasható: A beléptető kapukon a tömeg miatt szakaszosan történik a beléptetés. A személyes biztonság az első, így csak szigorú kontroll mellett történhet a beléptetés! Aki teheti, annak javasoljuk a szombati napot a látogatásra, mérsékeltebb látogatószám várható. Köszönjük a megértést és a türelmet!

Az oldalon hozzászólók között van, aki már 2-3 órája vár a bejutásra, az adminok azonban mindenkit megnyugtatnak, szerintük aki a délutáni órákban érkezik, már biztosan bejut a csarnokba.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X