Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Szexuális szokásaikról faggatta az egyetemi oktató a hallgatókat

Western Nevada College: kiakadtak a diákok az oktató tanítási módszerein
Western Nevada College: kiakadtak a diákok az oktató tanítási módszerein
Forrás: wnc.edu

Meglepő váddal állt elő a Western Nevada College volt diákja: Karen Royce azt állítja, egyik tanára azt a házi feladatot adta, hogy írjanak önkielégítési szokásaikról, majd egymással is beszélgessenek tapasztalataikról – adta hírül a Huffington Post.

hirdetés
hirdetés

A volt hallgató szerint az oktató súlyos etikai és szakmai hibát vétett, szerinte ez zaklatásnak minősül. Karen Royce semmit nem bízott a véletlenre: a professzor közvetlen felettesét, a pszichológia tanszék vezetőjét és a rektort is beperelte.

A szociális munkás szakos hallgató tavaly ősszel iratkozott fel az „Emberi szexualitás” című kurzusra. Tom Cubistant azonban meglepte a nőt és csoporttársait: azt ígérte, a kurzus végére csak a szexre bírnak majd gondolni. Búcsúlevelet íratott tanítványával egy brit tanár – az esetről itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X