Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Brooklyn Bounce, Dr. Alban, Quimby: kezdődik az EFOTT

EFOTT
Idén Velencén szervezik meg az EFOTT-ot
Forrás: hvg.hu

Ma kezdődik a Fejér megyei Velencén, a Velencei-tó partján az ország legrégebbi és legnagyobb hallgatói fesztiválja, az EFOTT, amely július 8-ig tart majd. A házigazda a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lesz. A legjobb itthoni fesztiválokról itt, a külföldiekről itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés

A nyitónapon a Csík Zenekar koncertezik Presser Gáborral és Dresch Mihállyal. A következő négy napon színpadra lép a Tankcsapda, a Quimby, a Kiscsillag, a Hősök, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Balkan Fanatik, a Compact Disco, a Carbonfools és a Bëlga is. Magyar dj-k mellett a jamaikai származású Roni Size is fellép, valamint Dr. Alban és a Brooklyn Bounce is. 

A Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon. Megtekinthető lesz többek között Pintér Béla és Társulata Parasztopera című produkciója vagy a Nézőművészeti Nonprofit Kft. A fajok eredete című előadása.

Az EFOTT Magyarország legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztiválja, 1976 óta rendezik meg különböző helyszíneken. A fesztivál az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is csaknem hetvenezren látogattak el. Idén már csak fesztiválkártyával lehet majd fizetni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X