Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Brooklyn Bounce, Dr. Alban, Quimby: kezdődik az EFOTT

EFOTT
Idén Velencén szervezik meg az EFOTT-ot
Forrás: hvg.hu

Ma kezdődik a Fejér megyei Velencén, a Velencei-tó partján az ország legrégebbi és legnagyobb hallgatói fesztiválja, az EFOTT, amely július 8-ig tart majd. A házigazda a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lesz. A legjobb itthoni fesztiválokról itt, a külföldiekről itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés

A nyitónapon a Csík Zenekar koncertezik Presser Gáborral és Dresch Mihállyal. A következő négy napon színpadra lép a Tankcsapda, a Quimby, a Kiscsillag, a Hősök, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Balkan Fanatik, a Compact Disco, a Carbonfools és a Bëlga is. Magyar dj-k mellett a jamaikai származású Roni Size is fellép, valamint Dr. Alban és a Brooklyn Bounce is. 

A Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon. Megtekinthető lesz többek között Pintér Béla és Társulata Parasztopera című produkciója vagy a Nézőművészeti Nonprofit Kft. A fajok eredete című előadása.

Az EFOTT Magyarország legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztiválja, 1976 óta rendezik meg különböző helyszíneken. A fesztivál az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is csaknem hetvenezren látogattak el. Idén már csak fesztiválkártyával lehet majd fizetni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X