Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ösztöndíjpályázat gazdasági, üzleti szakosoknak

Június 29-ig lehet jelentkezni a Felka András-ösztöndíjpályázatra: az évente 350 ezer forintos támogatást 20 és 30 év közötti, gazdasági szakon tanuló egyetemisták, főiskolások és gazdasági diplomások kaphatják meg.

Pályázni a www.felkaiandrasosztondij.hu honlapról letölthető formanyomtatvánnyal lehet: a pályázatokat elektronikusan az info@felkaiandrasosztondij.hu címre, a teljes dokumentációt pedig a Felkai Tamás, Your Profile Management Consulting Group Kft., 1071 Budapest, Damjanich u. 9., III/2. címre kell elküldeni.

hirdetés
hirdetés

Az eredményhirdetés augusztus végére várható, a pályázatokat a tanulmányi és szakmai sikerek, a jövőre vonatkozó tervek, valamint a pályázó által kiválasztott intézmény szakmai megítélée alapján értékelik.

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X