Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ösztöndíjpályázat gazdasági, üzleti szakosoknak

Június 29-ig lehet jelentkezni a Felka András-ösztöndíjpályázatra: az évente 350 ezer forintos támogatást 20 és 30 év közötti, gazdasági szakon tanuló egyetemisták, főiskolások és gazdasági diplomások kaphatják meg.

Pályázni a www.felkaiandrasosztondij.hu honlapról letölthető formanyomtatvánnyal lehet: a pályázatokat elektronikusan az info@felkaiandrasosztondij.hu címre, a teljes dokumentációt pedig a Felkai Tamás, Your Profile Management Consulting Group Kft., 1071 Budapest, Damjanich u. 9., III/2. címre kell elküldeni.

hirdetés
hirdetés

Az eredményhirdetés augusztus végére várható, a pályázatokat a tanulmányi és szakmai sikerek, a jövőre vonatkozó tervek, valamint a pályázó által kiválasztott intézmény szakmai megítélée alapján értékelik.

(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X