Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ösztöndíjpályázat gazdasági, üzleti szakosoknak

Június 29-ig lehet jelentkezni a Felka András-ösztöndíjpályázatra: az évente 350 ezer forintos támogatást 20 és 30 év közötti, gazdasági szakon tanuló egyetemisták, főiskolások és gazdasági diplomások kaphatják meg.

Pályázni a www.felkaiandrasosztondij.hu honlapról letölthető formanyomtatvánnyal lehet: a pályázatokat elektronikusan az info@felkaiandrasosztondij.hu címre, a teljes dokumentációt pedig a Felkai Tamás, Your Profile Management Consulting Group Kft., 1071 Budapest, Damjanich u. 9., III/2. címre kell elküldeni.

hirdetés

Az eredményhirdetés augusztus végére várható, a pályázatokat a tanulmányi és szakmai sikerek, a jövőre vonatkozó tervek, valamint a pályázó által kiválasztott intézmény szakmai megítélée alapján értékelik.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X