Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Új egyetem Székesfehérváron: mesterszakot indít a városban a Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Forrás: dudás
Együttműködési megállapodást kötött Székesfehérvár önkormányzata és a veszprémi Pannon Egyetem; szeptembertől logisztikai mérnök mesterképzés indul Fejér megye székhelyén.

Friedler Ferenc rektor elmondta: a Pannon Egyetem célja a gazdaság képzési igényeinek minőségi kielégítését, és innovációs tevékenységükkel a környékbeli ipar versenyképességének erősítését is segítenék. Jelezte, hogy a hazai felsőoktatás számára is újszerű modell létrehozásáról van szó, amelyben a kezdetektől fogva szoros az együttműködés a város, az egyetem és az ipari partnerek között. A felsőoktatási intézmény önálló telephelyet létesít Székesfehérváron, a Hiemer-házban.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X