Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Beszigorított a pécsi egyetem: új szakdolgozati szabályzatot írnak

szakdolgozat
Egységesítik a szakdolgozatokra vonatkozó szabályzatot a pécsi egyetemen

Szeptembertől elektronikus formában is le kell adni a szakdolgozatokat a Pécsi Tudományegyetemen – a pecsistop.hu információi szerint a szigorítás hátterében a Gyurcsány-diplomamunkát vizsgáló bizottság döntése áll.

hirdetés
hirdetés

A hírportál úgy tudja, a bizottság megállapította, hogy az egyetemen nincsen egységes szabályozás a szakdolgozatok tárolásáról, ezért a szeptember elseje után beadott diplomamunkákat elektronikus formában is be kell nyújtani.

Döntöttek arról is, hogy a szakdolgozat elektronikus változatát a központi elektronikus tartalomkezelő rendszerben kell megőrizni, a diplomamunkák feltöltése a hallgatók feladata lesz. Az egyetem a plágiumszűrés részletes szabályait is kidolgozza.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X