Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Diplomabotrány a Yahoo-nál

1
Yahoo
Két Yahoo-vezetőről derült ki, hogy nem azon a szakon szereztek diplomát, amely az önéletrajzukban szerepel

Dagad a Yahoo körüli diplomabotrány, egyre valószínűbb, hogy az elnök-vezérigazgatónak, Scott Thompsonnak távoznia kell a vállalat éléről – írja az Index.

hirdetés
hirdetés

Az ügy csütörtökön pattant ki, amikor a cég közleményben erősítette meg legnagyobb külső részvényese, Dan Loeb gyanúját, és beismerte, hogy Scott Thompsonnak nincs informatikus végzettsége. Thompson korábban azt állította, hogy a bostoni Stonehill College-en szerzett bachelor's degree fokozatot 1979-ben, de ott csak évekkel később indult el az informatikusképzés. Thompson valójában számvitelből szerezte papírját.

A botrányban érintett az igazgatótanács egyik tagja, Patti Hart is, aki szintén nem mondott igazat a végzettségéről. Hart azt állította, hogy az Illinois State University marketing és közgazdaság szakán szerzett bachelor's degree fokozatot, azonban most kiderült, hogy üzleti adminisztráció szakon végzett.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Hadházi László

Ez a Scott Thompson hülye mint a seggem. Miért nem vett egy diplomát Bartha Erzsébettől? Oklevel a yahoo oldalain hirdet, csak adott volna már valami kedvezményt a mecénásának! :) :) :)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X