Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Diplomabotrány a Yahoo-nál

1
Yahoo
Két Yahoo-vezetőről derült ki, hogy nem azon a szakon szereztek diplomát, amely az önéletrajzukban szerepel

Dagad a Yahoo körüli diplomabotrány, egyre valószínűbb, hogy az elnök-vezérigazgatónak, Scott Thompsonnak távoznia kell a vállalat éléről – írja az Index.

hirdetés
hirdetés

Az ügy csütörtökön pattant ki, amikor a cég közleményben erősítette meg legnagyobb külső részvényese, Dan Loeb gyanúját, és beismerte, hogy Scott Thompsonnak nincs informatikus végzettsége. Thompson korábban azt állította, hogy a bostoni Stonehill College-en szerzett bachelor's degree fokozatot 1979-ben, de ott csak évekkel később indult el az informatikusképzés. Thompson valójában számvitelből szerezte papírját.

A botrányban érintett az igazgatótanács egyik tagja, Patti Hart is, aki szintén nem mondott igazat a végzettségéről. Hart azt állította, hogy az Illinois State University marketing és közgazdaság szakán szerzett bachelor's degree fokozatot, azonban most kiderült, hogy üzleti adminisztráció szakon végzett.

hirdetés

Hozzászólások (1)

Hadházi László

Ez a Scott Thompson hülye mint a seggem. Miért nem vett egy diplomát Bartha Erzsébettől? Oklevel a yahoo oldalain hirdet, csak adott volna már valami kedvezményt a mecénásának! :) :) :)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X