Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Életveszélyes trend: villámgyorsan terjed az egyetemisták között

Fáról leszédülős ivótivornyákkal szórakoztatják magukat diákok Új-Zélandon  A játékszabályok szerint az egyetemisták kimennek egy parkba, felmásznak a fákra - nem túl magasra -, és ott isznak, amíg le nem szédülnek. A programot - amely nem veszélytelen, akár életveszélyes sérüléseket is lehet szerezni - oposszumosdinak hívják.

A hatóságoknak már nagyon elegük van, mert rengeteg szemetet kell eltakarítani a diákok után. Dunedini Otago Egyetem szóvivője közölte, hogy ha rajtakapják bármelyik hallgatójukat oposszumozáson, akkor feltakaríttatják vele a szemetet, és egyéb büntetésre is számíthat.

(x)

Bejczy Antalra emlékezve az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központja január 16-át Nemzetközi Bejczy Nappá nyilvánította a kiváló professzorra emlékezve.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X