Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Életveszélyes trend: villámgyorsan terjed az egyetemisták között

Fáról leszédülős ivótivornyákkal szórakoztatják magukat diákok Új-Zélandon  A játékszabályok szerint az egyetemisták kimennek egy parkba, felmásznak a fákra - nem túl magasra -, és ott isznak, amíg le nem szédülnek. A programot - amely nem veszélytelen, akár életveszélyes sérüléseket is lehet szerezni - oposszumosdinak hívják.

A hatóságoknak már nagyon elegük van, mert rengeteg szemetet kell eltakarítani a diákok után. Dunedini Otago Egyetem szóvivője közölte, hogy ha rajtakapják bármelyik hallgatójukat oposszumozáson, akkor feltakaríttatják vele a szemetet, és egyéb büntetésre is számíthat.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X