Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az Apocalyptica, a Quimby és a Tankcsapda is játszik a Campus Fesztiválon

Campus Fesztivál
A 2011-es Campus Fesztivál. Idén jön az Apocalyptica is
Forrás: MTI

A klasszikus zene és a heavy metal stílust ötvöző finn Apocalyptica zenekar is fellép a debreceni Campus Fesztiválon, június 28-án, a záró napon játszanak majd.

hirdetés

A szervezők már korábban bejelentették, hogy fellép a folk zenét elektronikus tánczenével elegyítő brazil-amerikai-cseh csapat, a N.O.H.A., valamint a kanadai kelta punk formáció, a Real McKenzies is.

A július 25. és 29. közötti rendezvényen a debreceni Nagyerdőn játszik a Quimby, Sena (Irie Maffia), a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Magna Cum Laude, Palya Bea, és először játszik "hazai pályán" nagyobb közönség előtt az új felállású Tankcsapda.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X