Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megtalálták a Dunában eltűnt portugál diák holttestét

A Kvassay-zsilipnél találták meg a húszéves portugál diák, Gonçalo Ferraz holttestét csütörtökön - írja a Blikk. Az egyetemista május 11-én ugrott a Dunába egy barátjával az Erzsébet hídról, de nem sikerült partot érnie. Azóta eltűntként keresték, szülei és ismerősei plakátok és körlevelek révén próbáltak a nyomára bukkanni. Gonçalo holttestét a rendőrség a ruházata alapján azonosította.

Gonçalo Ferraz egy budai buliból tartott hazafelé Pestre május 11-én, amikor egy barátjával azt vették a fejükbe, hogy leugranak a hídról, és kiúsznak a partra - idézi fel a történteket a Blikk.

hirdetés
hirdetés

Barátja azt nyilatkozta, még hallotta, ahogyan a fiú a vízbe csobban, ám utána szem elől tévesztette. A fiú családja egyből Budapestre érkezett, miközben abban reménykedtek, hogy a Gonçalo valahol mégiscsak kimászott a partra. A portugál diák tavaly szeptember óta tanult Magyarországon és a nyár végéig maradt volna Budapesten.

(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X