Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megtalálták a Dunában eltűnt portugál diák holttestét

A Kvassay-zsilipnél találták meg a húszéves portugál diák, Gonçalo Ferraz holttestét csütörtökön - írja a Blikk. Az egyetemista május 11-én ugrott a Dunába egy barátjával az Erzsébet hídról, de nem sikerült partot érnie. Azóta eltűntként keresték, szülei és ismerősei plakátok és körlevelek révén próbáltak a nyomára bukkanni. Gonçalo holttestét a rendőrség a ruházata alapján azonosította.

Gonçalo Ferraz egy budai buliból tartott hazafelé Pestre május 11-én, amikor egy barátjával azt vették a fejükbe, hogy leugranak a hídról, és kiúsznak a partra - idézi fel a történteket a Blikk.

hirdetés
hirdetés

Barátja azt nyilatkozta, még hallotta, ahogyan a fiú a vízbe csobban, ám utána szem elől tévesztette. A fiú családja egyből Budapestre érkezett, miközben abban reménykedtek, hogy a Gonçalo valahol mégiscsak kimászott a partra. A portugál diák tavaly szeptember óta tanult Magyarországon és a nyár végéig maradt volna Budapesten.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X